Samsung Galaxy Note 10 ar putea deveni cel mai performant telefon Android

0 8


Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi cel mai rapid telefon Android de pe piață, la momentul lansării, iar asta datorită unui nou procesor.

Acesta ar veni echipat cu procesorul Exynos 9825 sau cu Snapdragon 855+ (în funcție de regiunea în care este vândut).

Ce aduce în plus, în mod normal, seria Note față de seria Galaxy S? În primul rând, vorbim despre stylus S-Pen, dar și despre un display mai mare, ceva mai mult RAM și o baterie mai încăpătoare.

Totuși, în acest an, am putea vedea și o altă modificare: un procesor ceva mai performant. Qualcomm a anunțat procesorul Snapdragon 855+, iar Samsung Note 10 ar putea fi printre primele telefoane unde se va regăsi acesta.

În același timp, Samsung pregătește lansarea procesorului 9825 în a doua jumătatea a anului și acesta ar debuta pe noile telefoane Note 10 și Note 10+.

Cât de performant va fi Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S10 este echipat cu Snapdragon 855 în SUA și cu Exynos 9820 în alte piețe (inclusiv în România), însă 9820 nu este un proces de 7 nm, la fel ca Snapdragon 855, ci unul de 8nm.

Această trecere la un proces de fabricație de 7 nm EUV înseamnă un plus de performanță. Un model de Note 10 a ajuns pe site-ul de benchmarking Geekbench, iar scorul vorbește de la sine. Acesta, echipat cu Exynos 9825, obține un punctaj mai mare decât S10+.

în același timp, Samsung vrea să integreze conectivitate 5G direct în procesorul Exynos 9825. Actualul Samsung Galaxy S10…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica