Samsung Galaxy A71 și cele 7 motive pentru care poate fi noul tău telefon

0 12

Indiferent de vârstă sau activitate, să ai un smartphone nu mai e un moft. Iar în 2020 mai mult decât în oricare alt an am ajuns în punctul în care modelele disponibile chiar sunt pentru orice buzunar. Acum e despre Samsung Galaxy A71, telefonul care bifează excelent la atât de multe capitole, încât ar putea fi pe orice listă de cumpărături și upgrade.

Timp de cinci zile, perioadă care se încheie azi, am folosit la invitația Samsung telefoanele din seria Galaxy A. Dintre toate, despre Galaxy A51 am spus că atinge acel echilibru de dorit între performanță și preț. Și am spus asta în timp ce pe Samsung Galaxy A71 așteptam să se instaleze aplicațiile pe care le folosesc, dar și unele noi pe care le-aș recomanda.

Dintre toate aceste modele care mi-au trecut prin mână și prin fața ochilor în ultima săptămână, am găsit un loc și pentru Galaxy A71. Acesta e un telefon aparte, față de celelalte, pentru că preia cei mai buni din ambele lumi: modele ieftine și modele de top, ca S20 sau Note 20. Bine, dar ce-i atât de remarcabil la acest telefon?

7 motive pentru care poți alege Galaxy A71 fără regrete

Fotografii. Am apreciat enorm experimentul de-a face o ședință foto cu Galaxy A31. Dacă aș replica-o cu Galaxy A71, ar fi pe steroizi, chiar dacă sunt din aceeași serie. Aici e o cameră superbă de 64 MP cu un sistem precis de focalizare și care captează excelent culorile și detaliile. Apoi, pentru imaginile acelea cu unghi…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica