Samsung Galaxy A21s: telefon de toți banii

0 9

Iată-ne iar în acel moment special din an: sfârșit de august, început de septembrie și planuri de achiziții. Uite o idee: Samsung Galaxy A21s. Când te uiți la preț, n-ai ce să-i reproșezi, așa că permite-mi să-ți povestesc un pic despre câteva lucruri pe care le face bine.

De câțiva ani, seria Galaxy A de la Samsung a devenit gama de telefoane pe care o recomand oamenilor ori de câte ori mă întreabă ce telefon să-și ia. În ultimii doi ani, telefoanele au fost tot mai bune. Ca să știu dacă recomand în continuare această serie am decis s-o încerc telefon cu telefon, opțiune cu opțiune, în colaborare cu Samsung. Am început de la ceea ce căutăm cu toții: prețul bun pentru produsul care ne ajută. Așa că am pornit de la Samsung Galaxy A21s.

L-am configurat, mi-am reinstalat aplicațiile din cloud-ul Samsung și i-am activat scannerul de amprentă. E pe spate și încă mai cred că-i cel mai bun loc să pui un așa senzor. Recomand folosirea amprentei ori de câte ori e posibil, că siguranța datelor e cea mai importantă.

Odată aduse toate datele de pe celelalte telefoane Samsung pe care le-am folosit mi-am mai rămas doar să-l integrez în fluxul meu obișnuit de folosire. Și aici au picat la fix căștile Galaxy Buds pe care le folosesc pe orice dispozitiv, de la laptop la telefon. Samsung are și-o aplicație specială din care să gestionezi dispozitivele purtabile pe care le ai, inclusiv ceasul.

Samsung Galaxy A21s încă are…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica