Samsung a trimis selfie-uri în spațiu ca să vezi că tehnologia n-are limite [P]

0 1


În mai puțin de un deceniu, inovațiile tehnologice au transformat telefonul mobil într-un computer de buzunar. Iar din 2019 vorbim și de modele cu 5G, așa cum este Samsung Galaxy S10 5G anunțat în primăvară. În caz că acești indicatori nu erau suficienți că tehnologia n-are limite, Samsung a pregătit un experiment special: a trimis un telefon în spațiu și utilizatorii și-au putut pune selfie-ul pe el. Bine, dar de ce? Și, mai ales, cum?

În cei 50 de ani de istorie, Samsung a oferit inovații extraordinare în domeniile în care a activat, de la ecrane mai bune pentru televizoare și telefoane – chiar și până la cele curbate – până la conexiune 5G direct pe telefon. Experimentul de acum, denumit SpaceSelfie, a fost realizat împreună cu partenerul său aerospațial Flightline Films.

În stratosferă a ajuns un Samsung Galaxy S10 5G. Partea și mai bună e că echipamentul a fost conceput astfel încât calitatea fotografiilor să nu fie afectată de curbura Pământului și de lumina Soarelui. Și, da, echipamentul a fost alimentat cu energie solară.

Ca să ajungă telefonul acolo, a fost folosit un balon cu super-presiune egal ca mărime cu jumătate din dimensiunea unui teren de baschet (10,5 mx 18 m). Înălțimea maximă pe care a atins-o telefonul în spațiu a fost de 20.000 de metri. Și cum acolo nu-s chiar condiții obișnuite în care să folosești un telefon, acest Samsung Galaxy S10 5G a fost supus unor testări riguroase înainte…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica