Samsung a lansat, în sfârșit, telefonul cu 5G care poate înlocui și Galaxy Note 10

0 8


Samsung Galaxy A90 e un telefon pe care îl așteptam încă din primăvară. În sfârșit, a fost anunțat și oferă unele dintre cele mai bune specificații, în timp ce prețul va fi mai mic decât al modelelor de vârf. E chiar și o alternativă la Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy A90 completează seria Galaxy A și e un fel de high mid-range, cu un hardware bun, trei camere foto și posibilitatea de a-l folosi pe rețele 5G. Totodată, telefonul oferă și-o baterie impresionantă, ca să nu duci lipsă de autonomie.

Samsung Galaxy A90, telefonul ca un flagship la preț mai mic

Samsung-Galaxy-A90-lansat-oficial

Samsung Galaxy A90 are trei camere pe spate: una clasică de 48 MP f/2, una pentru ultrawide de 8 MP f/2.2 și una pentru măsurarea adâncimii de câmp de 5 MP f/2.2. Pe față are una de selfie, 32 MP f/2, poziționată pe centrul ecranului. Dacă tot am menționat ecranul, acesta e un Full HD+ de 6,7 inci Super AMOLED Infinity-U (denumirea vine de la modul cum e poziționată camera de selfie).

Telefonul va fi disponibil în două nuanțe de culoare: alb și negru, cu o dispunere a acestora care amintește vag de Google Pixel. Are un scanner de amprentă integrat în ecran, o baterie de 4.500 mAh cu fast charge 25 wați ca Galaxy Note 10, iar procesorul este unul cu opt nuclee Snapdragon 855.

Samsung-Galaxy-A90-lansat-oficial

Practic, Samsung a adunat cel mai bun hardware pentru vârful de gamă Galaxy A. Memoria RAM, de exemplu, este de 6 sau 8 GB, iar spațiul intern de stocare este de 128 GB. Spre deosebire de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica