Rulota de lux care transformă orice călătorie într-o vacanță de vis

0 2


Producătorul de remorci de călătorie de lux Bowlus a dezvăluit noua sa ediție Terra Firma de 265.000 de dolari. Această nouă remorcă de lux a fost concepută pentru călătorii în pandemie.

Remorca vine cu facilități pentru animale de companie și funcții orientate spre sănătate, cum ar fi filtrele de apă și de aer. Acest lucru vine ca o soluție la a călători în timp de pandemie, în siguranță, conform site-ului oficial al companiei.

Vânzările firmei de lux Bowlus au crescut de 4,5 ori în 2020, iar compania este în continuare în creștere

lux

Bowlus a dezvăluit cea mai recentă ediție de remorcă de călătorie Terra Firma, care a fost modernizată cu caracteristici potrivite pentru animalele de companie și măsuri anti-COVID-19.

Călătoria cu rulota a devenit extrem de populară în timpul pandemiei coronavirusului. Pentru a face față acestui val mare de clienți, producătorul de remorci de lux aprobat de Neiman-Marcus a luat în considerare modalități de a aduce acest tip de remorci la tendințele actuale, cum ar fi munca la distanță.

Acum, Bowlus a dezvăluit cea mai recentă remorcă de călătorie a ediției Terra Firma cu caracteristici care vizează virusul și o tendință specifică legată de pandemie: creșterea deținerii animalelor de companie. Casa mică pe roți în valoare de 265.000 de dolari este acum disponibilă pentru precomandă și va fi disponibilă începând cu 2022.

„Pe măsură ce intrăm în primăvară și…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica