Rovinietă 2021: ce soluții digitale ai la dispoziție pentru a plăti taxa de drum

0 3

Odată cu avansul tehnologiei s-au înmulțit și metodele prin care poți să achiți rovinieta, taxa de drum pe care o plătești atunci când circuli pe drumurile naționale.

CEC Bank anunță că rovinieta poate fi cumpărat acum și direct din aplicațiile sale. Poți achita taxa de drum și din aplicația băncii și direct prin serviciul de internet banking. Rovinietele sunt emise prin intermediul Scala Assistance, partenerul CEC Bank în acest proiect.

Întregul proces de achiziţie a rovinietei în aplicaţia de mobile banking a CEC Bank durează doar câteva minute, iar plata se realizează în mod automat din contul utilizatorului, fără a fi nevoie de introducerea altor date bancare, arată instituția.

Cum poți plăti rovinieta

CEC anunță că serviciul e disponibil din luna iunie.

”Începând din luna iunie, rovinietele pot fi achiziţionate direct din aplicaţiile de mobile şi internet banking ale CEC Bank. Rovinietele sunt emise prin intermediul Scala Assistance, partenerul CEC Bank în acest proiect. Astfel, utilizatorii au  acces la o modalitate rapidă şi facilă pentru a achiziţiona sau reînnoi rovinietele, fără a sta la ghişee şi fără a completa date bancare”, arată Scala Assistance.

Rovinieta se emite automat în format electronic, fiind salvată în secţiunea dedicată din aplicaţie, care serveşte şi ca arhivă pentru toate rovinietele emise în aplicaţie

„Având în vedere contextul social în care ne aflăm, care deschide…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica