Rovinietă 2019. Unde sunt camerele pentru depistarea șoferilor care nu plătesc rovinieta și taxa de pod Fetești

0 4


Rovinietă 2019: vești proaste pentru șoferii români, dar și cei străini. Autoritățile au amplasat mai multe camere de depistare a celor care circulă fără o vinietă valabilă, așa că ar trebui să nu mai circuli fraudulos. Știu că această taxă pare inutilă, dar e mai rău dacă iei amendă. Îți prezint în rândurile următoare și o lista cu locurile unde sunt amplasate camerele.

Autoritățile au pus gând rău șoferilor care fentează legea și nu plătesc taxa de rovinietă. În plus, e nevoie de bani pentru autostrăzi, doar observi ce „progrese” s-au făcut în ultimii ani.

Așadar, începând cu 3 iulie 2019, au fost puse în funcțiune încă opt camere video pentru detectarea valabilității rovinietei, pe drumurile naționale ale patriei. Informația a fost transmisă printr-un comunicat de presă al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Astfel, de la începutul acestei luni, în România sunt, în total, 82 de camere video pentru detectarea revinietei. Vorbim aici de camere fixe. anterior, au fost 74.

Cele opt puncte de control noi sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei: Bechet (județul Dolj), Cenad (județul Timiș), Giurgiu (județul Giurgiu), Lunga (județul Timiș), Nădlac II (județul Arad), Negru Vodă (județul Constanța), Ostrov (județul Constanța) și Porțile de Fier I (județul Mehedinți), conform avocatnet.ro.

Lista completă cu locația camerelor video pentru…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica