Routerele Wi-Fi 6 sunt tot ce-ți poți dori acasă, dar nu te bucura încă

0 3

2020 e anul în care se vorbește extrem de mult despre tehnologia 5G. Dar e anul în care lumea va trece, probabil, și-n era Wi-Fi 6. Și abia de aici încolo, internetul pe care-l știi azi se va schimba semnificativ.

În ultimul deceniu, internetul a evoluat extrem de mult. În casa ta, de exemplu, au apărut tot mai multe dispozitive – de la console de gaming până la televizoare smart și electrocasnice inteligente. Și toate sunt conectate la internet. Cum? Evident că prin intermedul unui router.

Problema e că mai multe dispozitive înseamnă și o presiune mai mare pusă pe ceea ce poate oferi un router. Producătorii știu asta și au venit cu routere din ce în ce mai performante. Și, totuși, e nevoie de altceva.

CES 2020 a identificat un posibil răspuns: e vorba de routerele Wi-Fi 6.

Routere mai puternice

La târgul CES de anul acesta din Las Vegas au fost prezentate mai multe routere care sunt dezvoltate fix pentru noua generație Wi-Fi 6. Ele sunt, deocamdată, extrem de scumpe și nici nu prea ai ce să faci cu ele, din moment ce multe dispozitive nu sunt compatibile.

Dar ele reprezintă viitorul. Sunt mult mai rapide și asta e fix de ce ai nevoie în casa ta. Într-un spațiu în care multe dispozitive sunt conectate la internet, ai nevoie atât de viteze mai bune, cât și de un router care să poată face fața. Și cele compatibile cu generația Wi-Fi 6 sunt răspunsul.

Ca aspect, s-ar putea să ți se pară la început un pic science-fiction….Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica