Românii din București, pe locul doi în lume: cum am ajuns după Londra, ce spune asta despre noi

0 0


Românii nu sunt cei mai avansați din lume când vine vorba de cunoștințe tehnice, dar dacă au niște beneficii financiare importante, evită comisioane, iar lucrurile se întâmplă în timp real, ajungem imediat lideri mondiali.

Dacă ți se pare că mulți dintre prietenii tăi au Revolut, să știi că este departe de a fi o iluzie, mai ales în Capitală. Nu de alta, dar doar în București, există aproximativ 390.000 de conturi în banca digitală. Faptul că acea valoare reprezintă 26% din toate conturile din țară nu e neapărat un subiect de mândrie. Partea ciudată este însă că micuța noastră capitală est-europeană se plasează după Londra într-un top global al numărului de utilizatori.

România, țara utilizatorilor de Revolut

Motivele pentru care românii aleg Revolut variază destul de mult de la o persoană la alta, dar cei mai mulți au ajuns adepții platformei de eBanking datorită nivelului sporit de transparență și a facilităților oferite clienților. În acest context, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că 21% dintre cetățenii Bucureștiului au cont pe Revolut.

La nivel global, Londra este singura care devansează Bucureștiul, în timp ce pe locurile ulterioare din clasament se plasează Dublin, Paris, Varșovia, Budapesta, Madrid, Vilnius, Sofia și Lisabona. În privința ratei de adopție din interiorul orașelor, pe primele locuri se află Dublin și Vilnius, cu aproape 30% din populație. Varșovia și…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica