Românii au creat acest joc perfect pentru nostalgia pe care o simți față de anii ‘90

0 0


Amber, cel mai mare studio de game development independent din România, lansează oficial jocul rogue-lite first-person shooter, PositronX.  Jocul este creat de Scorpius Games, studio local din București, cu care Amber a fuzionat în martie anul acesta.

PositronX, care până acum s-a aflat în Early Acces, se va lansa oficial pe Steam pe 29 octombrie și va putea fi achiziționat la prețul de 19,99 euro, cu un discount de 10%.

După perioada Early Access, PositronX introduce o mulțime de elemente noi.

PositronX pune accentul pe lupte strategice rapide, mecanici creative ale timpului și spațiului, o grafică detaliată. Dar cel mai interesant este că jucătorii trec la niveluri mereu noi, generate algoritmic.

Un nivel cu totul nou va fi adăugat la momentul lansării, completând cele trei nivelurile existente. Se vor alătura și trei noi personaje: Quart, un asasin tăcut, dar mortal, Neutron un specialist devastator și Graviton – un maestru al timpului.

Arsenalul de armament pe care jucătorul îl are la dispoziție este, de asemenea, diversificat și completat cu două noi arme pe care le poate folosi împotriva adversarilor: Core gun și Time gun. Toate noile elemente îi vor ghida jucătorului drumul până la întâlnirea cu provocarea finală – The Machina.

Experiența din joc îți va aminti de Quake și Descent

În PositronX, nivelurile sunt generate algoritmic dintr-o serie de hărți predefinite pentru fiecare gameplay. Acest lucru face ca…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica