România nu există: mazăre și hribi „savuroși” pentru Orban, cadou de la PSD Cluj

0 3


În România se întâmplă multe lucruri. Și, la prima vedere, ai crede că o astfel de țară nu există. Ei bine, există și suntem mulți cei care încă mai stăm în ea.

E posibil să fie unele știri pe care le ratezi. Sau cărora, pur și simplu, nu le dai atenție, considerând că așa ceva nu există. Așa cum te-am obișnuit, ți-am pregătit o listă cu cinci știri, care sunt reale și s-au întâmplat în România.

Fie că provin din presa centrală, fie că sunt întâmplări locale – ele-ți arată România în care trăiești. O Românie care, într-un alt format de spațiu-timp, poate că n-ar exista. Dar asta-i țara în care trăim cu toții.

Mazăre și hribi de la PSD Cluj pentru Orban

Recent, premierul Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere și așa a aflat România că a trăit cu doar 3.000 de lei pe lună. La fel de bine s-ar fi putut angaja casier în supermarket, ai zice. Ar fi o remarcă răutăcioasă, evident.

Ei bine, PSD Cluj a simțit nevoia să facă un pic de trolling. Și i-a trimis lui Orban, chiar de Moș Nicolae, un coș cu ceva conserve, niște mazăre, niște hribi. Și s-a mai pus lângă și o sută de lei „să-și ia ceva frumos”.

Râdem, glumim, dar cam ăsta-i nivelul politicii de la noi. Și ar trebui să te obișnuiești cu asta. Alții n-avem. Sursa: Mediafax

Dăncilă și-a schimbat coafura. Și năravul?

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Dăncilă a trecut de la coc la coada de cal – așa suna una…



Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica