România nu există: dosarul Revoluției a trecut de la dramă la circ

0 1


România nu există, dar, paradoxal, e țara tuturor posibilităților. Dar nu acele posibilități de care ai vrea să auzi neapărat. Și țara asta continuă să demonstreze aceste lucruri ori de câte are ocazia.

Sunt știri peste care poate sari pentru că nu crezi în veridicitatea lor. Altele, pur și simplu, te lasă mască. Dacă lucrurile s-ar întâmpla într-o oarecare ordine pe aici, indiferent ce înțelegi prin cuvântul ordine, atunci România n-ar trebui să existe.

Iată cele cinci știri care-ți arată că în România nu te poți plictisi. N-ai cum.

Dosarul Revoluției, de la dramă la circ

La Înalta Curte de Casație și Justiție a avut loc primul termen din dosarul Revoluției. Adică dosarul ăla în care Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității și la care fostul președinte n-a catadicsit să se prezinte.

Au făcut-o, însă, la cererea procurilor, sute de persoane – 700 de oameni de rând care au fost citați pentru diverse declarații în dosar. Și e doar o primă tranșă (oricât de cinic ar suna), pentru că numărul total al persoanelor citate e de 5.000.

Iar când sute de persoane, majoritatea în vârstă și cu probleme de sănătate, sunt înghesuite într-un spațiu mic, n-are ce să iasă bine. S-a creat haos, oamenilor li s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția medicilor. Sursa: Adevărul

Mercedes dă bine în poze, chiar și-n flăcări

Uite încă o știre pe care poate ai ratat-o. Un model Mercedes Benz…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica