România nu există: de la fantezia cu bătaie a lui Firea la Tel Aviv cu Gra Pini

0 2


Dacă trăiești în România e imposibil să te plictisești. Pe lângă știrile din tehnologie, te-am obișnuit și cu rubrica „România nu există”. Adică aia în care afli, de fapt, cum stau lucrurile în jurul tău.

România nu există și sunt mulți care vor să ne amintească acest lucru zi de zi. Sunt știri la care râzi, altele te revoltă. Și mai sunt cele în fața cărora, pur și simplu, îți vine greu să crezi că sunt reale. Ei bine, sunt. Și am selectat cinci dintre ele care-ți arată, de fapt, ce înseamnă să trăiești în România.

Toate sunt reale, crede-mă.

Maria „Gra Pini” a comis-o din nou

Da, Maria Grapini există, este europarlamentar PSD pentru România și scrie pe Facebook. Cu greșeli. S-a dus recent în Israel, de unde a venit cu următoarea postare: „Seară bună din Tela Viv”. A revenit apoi să spună că a trecut pe la toate granițele Israelului.

Este aceeași Maria Grapini care a inventat, în trecut, țara Letiția și s-a felicitat singură pe Facebook. Sursa: Mediafax

Firea vrea bătaie, măcar un pumn, o palmă

După ce a luat în râs inițiativa referitoare la construirea unui spital oncologic pentru copii, primarul Capitalei a dat niște interviuri. Într-unul dintre ele, la final, i-a cerut moderatorului să o bată. S-a ridicat în picioare și a implorat „un pumn, o palmă”, orice. Ai momentul mai jos. Sursa: DC News.

Dăncilă „he-he!”, refuzată la poze

Viorica Dăncilă se plimbă prin România….Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica