Robert Downey Jr. ar putea pierde Oscarul în fața unui Joker, din nou

0 5

Avengers: Endgame a marcat finalul multor super eroi din universul cinematografic Marvel, în frunte cu Iron Man, interpretat de Robert Downey Jr. Din acest motiv și pentru o interpretare foarte bună, numele său este vehiculat pentru un Oscar. S-ar putea totuși să nu-l primească. Joker stă ceva mai bine.

Disney a început o campanie destul de agresivă pentru promovarea numelui lui Robert Downey Jr. pentru un premiu Oscar. Dacă se aliniază planetele, acest premiu ar marca o altă victorie pentru Avengers: Endgame, după ce pelicula a devenit cea mai profitabilă din toate timpurile, depășind originalul Avatar.

Problema lui Downey Jr. ține însă tot de domeniul benzilor desenate, în pielea celui mai nou Joker. Filmul cu Joaquin Phoenix în rolul principal este unul spectaculos de memorabil, din perspectiva celor care l-au văzut deja. Chiar dacă este interzis minorilor pentru excese fabuloase de de violență, Academia Americană de Film nu a avut probleme cu astfel de detalii în trecut.

Un precedent pentru Joker există deja

Mai degrabă, a evitat să ofere premii Oscar pentru producții inspirate inspirate din benzi desenate. Chiar și așa, în 2009, premiul Oscar a fost câștigat de Heath Ledger pentru interpretarea lui Joker din The Dark Knight. La momentul respectiv, Robert Downey Jr. a fost nominalizat în aceeași categorie, cel mai bun rol secundar masculin, dar a pierdut.

Conform speculațiilor din piață, un alt Joker s-ar putea să-l lase…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica