Rivalul Tesla tocmai ce a fost lansat în Europa. Porsche Taycan e full-electric și costă 150.000 de dolari

0 3


Tesla e compania care, de una singură, a popularizat mașinile electrice sport. Porsche Taycan a fost anunțat și e, deocamdată, cel mai demn rival. Va fi disponibil și în Europa, regiune în care Tesla a întârziat să vină mai curând. Prețul este însă cu siguranță mult mai mare decât al concurenței.

În timp ce Tesla pregătește o venire în România, Porsche lansează mașina electrică la care să visezi. Porsche Taycan costă mult, oferă o putere mare, are motor electric și e, deocamdată, cel mai puternic rival în fața mașinilor lui Elon Musk.

Ce are special Porsche Taycan

Porsche Taycan rival Tesla masina electrica

Înainte de toate, trebuie să știi că Porsche Taycan va fi disponibil în două versiuni: Turbo și Turbo S. Primul model costă, în Statele Unite ale Americii, 150.900 de dolari. Dar, în Europa, va putea fi cumpărat începând de la 157.000 de euro. Cel de-al doilea model costă aproximativ 190.800 de euro.

Diferența e că oferă o putere extraordinară, chiar și comparativ cu Tesla. Porsche Taycan Turbo are 680 CP, pe când Turbo S are 761 CP. Vor mai fi lansate versiuni mai puțin puternice, implicit și mai ieftine. Prima va fi Taycan Cross Turismo.

Porsche Taycan rival Tesla masina electrica

Porsche Taycan rival Tesla masina electrica

Porsche Taycan Turbo S accelerează de la zero la 100 km/h în 2,8 secunde, în timp ce Taycan Turbo face același lucru în 3,2 secunde. Turbo S are o autonomie de până la 412 kilometri, iar Turbo o autonomie de până la 450 de kilometri. Viteza maximă a ambelor modele cu tracţiune integrală este de 260…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica