Rivalul Netflix care aduce zona de streaming video chiar în buzunarul tău

0 4

Piața de streaming video, dominată mulți ani de Netflix, a început să devină din ce în ce mai aglomerată. O nouă companie, Quibi, promite să revoluționeze modul în care interacționezi cu astfel de platforme.

Netflix e încă un gigant în zona de streaming video, iar cifrele demonstrează acest lucru. Vine constant cu producții originale, investește miliarde în conținut propriu și, practic, e văzută drept compania care a schimbat comportamentul de consum al multora.

A rezistat pe o piață de pe care lipseau jucători importanți. Până de curând.

Anul trecut, Disney și Apple și-au lansat propriile servicii de streaming, iar anul acesta vine și HBO Max, platformă care va reuni toate serviciile americanilor deja existente, inclusiv HBO Go. Dar mai există și un alt jucător ce tocmai a bifat mai multe runde de finanțare și care promite cu totul altceva față de ce se găsește acum pe piață.

Se numește Quibi și e un serviciu de streaming video dedicat exclusiv vizionării pe smartphone. Se lansează în aprilie în Statele Unite și a semnat deja cu multe nume mari de la Hollywood. Interesantă e, însă, durata conținutului.

Ce e Quibi, un altfel de rival al Netflix

Quibi se poate dovedi un rival Netflix, mai ales din perspectiva abordării pe care o are. Serviciul, prezentat oficial la târgul CES din Las Vegas, a adunat finanțări de un miliard de dolari și a semnat deja cu nume mari de la Hollywood.

Cu ce vine nou? Ei bine, durata…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica