Rivalul Dacia, prezentat oficial: ce consum are Ford Puma produs la Craiova

0 12


Ce a făcut Dacia din Mioveni are șanse Ford să facă din Craiova. Cel mai așteptat model, prezentat în urmă cu câteva câteva, e Ford Puma. De acum, producția a început oficial și avem câteva date oficiale despre mașină.

Din 8 octombrie, Ford produce la Craiova modelul Puma. Concurează cu mai multe modele de la Dacia și e, în primul rând, o alternativă mai bună, pentru că poate fi cumpărat și în versiune hibridă. Ford Puma se alătură gamei extinse de SUV-uri şi de crossovere Ford din Europa, inclusiv Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge şi noul Explorer Plug-In Hybrid.

Compania americană a demarat în 2018 un proces destul de amplu de angajare a aproximativ 1.700 de oameni (are 6.000 de angajați în prezent). Totodată, a investit aproximativ 200 de milioane de euro în uzina din Craiova. Investiţia totală a Ford la Craiova se ridică la aproximativ 1,5 miliarde euro de la preluare în 2008.

Ce consum are Ford Puma și cu ce motorizări poate fi cumpărată

Ford Puma productie Craiova concurenta Dacia (3)

Conform datelor oficiale comunicate de companie, modelul Puma poate fi cumpărat în versiunea Ford EcoSport cu 110-111 g/km emisii CO2 și un consum de 4,2 litri la 100 kilometri. Totodată, există și versiunea EcoBoost Hybrid cu 99 g/km emisii CO2 și consum de 4,3 l/100 km.

Mașina beneficiază și de un spațiu de încărcare de 456 litri.

Printre variantele speciale se numără Ford Puma ST-Line inspirat din gama Ford Performance şi varianta Ford Puma Titanium X….Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica