Rezultat dezastruos pentru telefonul Google în testul de rezistență

0 1

Google Pixel 4 e un telefon lăudat pentru camera foto și pentru tehnologia Motion Sense. Dar, pentru că se vrea un telefon premium, nu-i pe cât de premium ar vrea Google să crezi. Asta o arată un test extrem de rezistență.

Google Pixel 4 a fost lansat în urmă cu aproape o lună și deja e la vânzare. E disponibil în două versiuni și, într-o anumită măsură, e un flagship. Are ecran de 90 Hz, are două camere foto și un radar integrat deasupra ecranului pentru tehnologia Motion Sense.

Dincolo de tehnologii, telefonul nu prea are rezistență. Asta o demonstrează un test realizat de JerryRigEverything. Pixel 4 nu rezistă la îndoire, problemă rezolvată de Apple după iPhone 6, dar și de Samsung cu modelele din ultimii ani. Totodată, vopseaua de pe telefon nu-i chiar cea mai rezistentă la impact sau ciobire.

Google Pixel 4 e aproape premium

În apărarea telefonului, Google îl vinde mai ieftin decât cele mai scumpe telefoane, de la iPhone 11 Pro până la Samsung Galaxy Note 10. Se prea poate ca în preț să se reflecte și astfel de compromisuri.

În videoul de mai sus vezi cum rezistă telefonul în toate testele pe care Jerry le face pe toate dispozitivele premium lasnate. Chiar dacă e aproape imposibil ca, în utilizare de zi cu zi, să treci telefonul prin așa ceva, e bine de știut ce poate și ce nu poate.

Dacă vorbim de compromisuri, cel mai evident a fost cu Motion Sense. E cea mai bună alternativă la Face ID de la Apple, dacă nu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica