Revoluția 5G: cum va schimba noua tehnologie totul în următorii 5 ani

0 6

Tehnologia 5G va revoluționa totul până în 2025, iar internetul, așa cum îl știm azi, se va schimba radical. Există câțiva mari jucători în piață care vor implementa noua rețea de date mobile. Iar progresul va fi cu adevărat uimitor.

Toate țările dezvoltate se pregătesc în această perioadă de implementarea tehnologiei 5G. Statele Unite au făcut deja pași mari, lucruril se mișcă la fel de rapid și prin Asia. Și nici Europa nu trebuie să rămână în urmă.

Ericsson estimează că acoperirea 5G va ajunge la 65% din populația lumii până în 2025. Adică în următorii cinci ani. De asemenea, sistemele de tip VR – realitate virtuală – vor duce la o triplare a consumului lunar de date. Totul se va mișca mai repede. 5G are o viteză de 100 de ori mai mare decât actuala generație de 4G. Iar lumea se va adapta.

Ce va însemna 5G în următorii 5 ani

Asia se mișcă extrem de bine cu implementarea 5G. Asta pentru că beneficiază și de pe urma gigantului Huawei, cel care e pus la colț de majoritatea statelor occidentale. În Coreea de Sud, de exemplu, trei milioane de abonați au trecut deja la 5G în doar câteva luni, arată raportil Ericsson.

La nivel global, compania estimeză că abonamentele 5G vor ajunge sfârșitul anului 2019 la 13 milioane, iar până în 2025 numărul acestora va fi de 2,6 miliarde sau 65% din populaţia lumii. 2019 e doar începutul.

„Când ne uităm la dezvoltarea acestei industrii în ultimii ani, este cu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica