Revolut își schimbă statutul pe piața din România: iată ce trebuie să știi dacă ești client

0 1

Revolut anunță că trece prin niște schimbări de statut pe piața din România. Iată ce trebuie să știe clienții.

Revolut e compania de fintech care a reușit să se impună la nivel mondial și a adunat nu mai puțin de 15 milioane de utilizatori în toată lumea. Și-n România a reușit să depășsească 1 milion de utilizatori, drept pentru care a decis să ceară schimbarea statului.

Să devină, cu alte cuvinte, mai puternică.

Fintech-ul susține că operaționalizarea licenței sale bancare în România este gata, ceea ce înseamnă că poate oferi și servicii similare instituțiilor bancare clasice. Iată despre ce e vorba.

Revolut, servicii similare băncilor în România

Compania britanică susține că vrea să ofere cât mai multe servicii și pachete de produse, totul pentru a se impune în fața băncilor clasice. Odată cu primirea licenței bancare, depozitele Revolut sunt garantate în limita a 100.000 de euro, așa cum se întâmplă cu cele clasice.

“Revolut este fintech-ul cu cea mai rapidă creştere din Europa şi acest lucru se datorează faptului că ne-am prioritizat întotdeauna clienţii. Un rol important îl are de asemenea şi designul de produs, faptul că nu percepem taxe şi comisioane ascunse şi construim constant produse financiare inovatoare”, a declarat Virgilijus Mirkės, Chief Executive Officer la Revolut Bank.

Depozitele de până în 100.000 de euro sunt garantate în baza Schemei Europene de Garantare a Depozitelor….Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica