REVIEW: Venom: Let There Be Carnage, sequel regizat de vedeta din Lord of the Rings, Andy Serkis

0 0

Genul de filme cu super-eroi a avut mari succese în ultimul deceniu. Unul dintre acestea a fost Venom, din 2018. Deși nu se aștepta multă lume la asta, filmul Marvel a devenit unul dintre peliculele cu cele mai mari încasări la nivel mondial ale anului.

Trei ani mai târziu, a fost lansată o continuare, din nou cu rolul lui Eddie Brock interpretat de Tom Hardy și partenerul său extraterestru. Pe scurt, Eddie Brock încă se luptă să coexiste cu veninul extraterestru care își schimbă forma. Când criminalul în serie, Cletus Kasady, devine gazda unui simbiot extraterestru, Brock și Venom trebuie să-și lase deoparte divergențele, pentru a-l opri pe criminalul în serie să producă teroare în lume.

De această dată, Andy Serkis din Lord of the Rings este în scaunul regizorului. Andy Serkis nu este străin de personajele care își împart corpul cu un simbiot. Regizorul și actorul englez este cunoscut pentru interpretarea sa duală din filmele Lord of the Rings: Gollum și Smeágol. Două personalități războinice care sunt captive într-un singur corp. Acesta este și laitmotivul din benzile desenate Venom. Fuziunea dintre om și efectele CGI formează două personaje, într-o interpretare a unui singur actor: Tom Hardy.

Venom este un anti-erou foarte interesant care, deși este prezent în foarte multe benzi desenate, nu a ajuns de foarte multe ori pe marile ecrane. Singura se prezență până la primul film din 2018 regizat de Ruben Fleischer, a…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica