REVIEW Realme GT Master Edition sau telefonul perfect pentru majoritatea oamenilor, la prețul corect

0 0

Când vine vorba de smartphone-uri de top, fără să vrei, ajungi la niște cifre astronomice. În timp ce creații de 2000 de euro au devenit la ordinea zilei, noul Realme GT Master Edition face minuni la 2000 de lei. Citește mai departe și ai să înțelegi de ce cred că este telefonul perfect pentru majoritatea oamenilor.

Realme m-a impresionat în urmă cu câteva luni, când am avut ocazia să mă joc cu Realme GT 5G, varianta mai scumpă și un pic mai sprintenă a gadgetului pe care l-am testat în ultimele câteva zile. La momentul respectiv, la fel ca acum, mi-a ilustrat perfect faptul că, fără să dai o avere pe un telefon, gadgetul cu pricina te poate fascina. Poate include specificații de top, particularitățile care contează cu adevărat, într-un pachet accesibil, rezonabil, corect.

Cu eforturi precum cele depuse de Realme în spatele unui telefon ca GT Master Edition ajungi în situația de a recomanda o achiziție cu inima deschisă. Dacă ai în vedere că, pentru o perioadă limitată de timp, îl poți achiziționa împreună cu un smartwatch Realme Watch 2 oferit gratuit, tinde să fie evident că nu ai nimic de pierdut. Ca referință, respectivul ceas inteligent costă 350 de lei. Astfel, ajungi cu un telefon cât se poate de performant și capabil, compatibil 5G, împreună cu un smartwatch de ultimă generație, la doar 1999 lei.

Realme GT Master Edition are o margine imperceptibilă pe trei din patru margini

REVIEW Realme GT Master…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica