REVIEW realme GT 5G, probabil cel mai bun telefon la banii ăștia, mai ales pentru gaming

0 23

Mitul chinezăriilor lipsite de originalitate a fost desființat demult. Acum, avem parte de gadgeturi competitive, cu specificații de top, performanțe pe măsură și un design impozant, cum este cazul noului realme GT 5G. Prețul competitiv este doar un bonus.

Dacă arunci o privire pe piața actuală de mobile, mai ales pe zona de high end, prețurile au explodat în ultimii ani. Au început să apară telefoane pliabile de 10.000 de lei, un iPhone ”cu de toate” costă 7600 lei (vezi 12 Pro Max cu 512GB), iar Samsung îți vinde un Galaxy S21 Ultra cu 5000 lei, la reducere.

Pornind de la această realitate din piață, noul realme GT 5G poate fi considerat mainstream la 2500 lei pentru versiunea cu 8GB RAM și 128GB memorie internă. Pentru 300 de lei în plus, sari la 12GB RAM și 256GB de spațiu. Având în vedere că are o cameră de 64MP pe care vei fi tentat să o folosești ocazional, îți recomand să mergi pe versiunea mai mare, dar nici cu 128GB ”nu mi-e rușine”.

În practică însă, când te uiți la specificații, acesta este un gadget high end în toată regula. Gândește-te numai la faptul că are același procesor precum acel Galaxy S21 Ultra pe care l-am menționat mai sus, un Snapdragon 888 5G realizat pe 5 nanometri. Nu mai vorbesc de încărcarea de 65W, la care Samsung sau Apple doar visează la această oră. În mod evident, nu face și cartofi prăjiți, dar sunt multe motive să te îndrăgostești de acest terminal, iar prețul…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica