REVIEW Matebook 13 – Cum vrea să-ți arate Huawei că se pricepe și la laptopuri

0 8

Huawei a devenit în câțiva ani un nume cunoscut în lumea telefonelor. Acum vrea să repete fapta în lumea laptopurilor. Reușește cu Matebook 13?

Matebook 13 este un ultrabook de 13 inci gândit pentru cei care au nevoie de un laptop performant, ușor de transportat și ce are o autonomie bună.

Laptopul are un design minimalist, iar modelul pe care l-am avut în teste are o culoare pe care Huawei, la fel ca Apple, o numește „space gray”, adică un gri mai închis care arată foarte bine. Pe spate laptopului găsim logoul companiei și numele Huawei.

Nu putem vorbi despre Matebook 13 fără a adresa similaritățile dintre el și Macbook-ul lui Apple. Unii ar spune, pe un ton peiorativ, că acest laptop este o clonă de Macbook cu Windows. Totuși, asta nu mi se pare neapărat un aspect negativ.

Am apreciat designul minimalist al Macbook-urilor de-a lungul anilor și dacă pe Huawei nu o deranjează că a „furat” acest design, nici eu nu o să mă supăr dacă oamenii o să creadă că folosesc un Macbook cu Windows.

În față are doar două stickere: unul care-ți arată că ai de-a face cu un procesor Intel și unul care să-ți arate noua funcție numită Huawei Share, cu ajutorul căreia poți distribui documente și imagini mai ușor între laptop și telefon. Trackpadul este generos și în partea din dreapta avem butonul de start în care este încorporat și un senzor de amprentă, pentru o securitate îmbunătățită.

Laptopul Huawei are o grosime de 14,9…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica