REVIEW: Infinite, un thriller SF plin de efecte vizuale bune și clișee deranjante

0 0

„Infinite” este un thriller de acțiune științifico-fantastic din 2021, regizat de Antoine Fuqua. Ian Shorr a scris scenariul pe baza unei povești a lui Todd Stein, care, la rândul său, a adaptat romanul din 2009 al lui D. Eric Maikranz, “The Reincarnationist Papers”. Filmul îi are în rolurile principale pe Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson, Jason Mantzoukas, Rupert Friend, Toby Jones și Dylan O’Brien.

Încă de la început, Infinite se simte ca un throwback la filmele de acțiune de la sfârșitul anilor ’90, în care un protagonist a fost aruncat într-o lume hi-tech, pentru a salva lumea. Acest teren a fost deja testat de mai multe francize, cum ar fi Batman, Keanu Reeves în trilogia Matrix, dar și Denzel Washington în Virtuosity. De data aceasta, Mark Wahlberg își aduce contribuția prin includerea clasei muncitoare într-o poveste a războinicilor reîncarnați și o bătălie pentru soarta lumii.

În 1985, în Mexic, agentul Heinrich Treadway este fugărit de autorități și de un străin pe nume Bathurst. Heinrich și asociații săi, Abel și Leona, vorbesc despre „oul”, pe care Heinrich l-a furat de la Bathurst. Știind că nu va supraviețui, Heinrich îi amintește lui Abel să „privească înăuntru”, înainte de a sări de pe un pod, în mașina sa. În timp ce fuge, Treadway urmărește neputincios cum sosește Bathurst și îi ucide pe Abel și Leona.

În 2020, Evan McCauley, care era în 1985 Heinrich Treadway…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica