REVIEW Huawei Watch 3 Pro, ceasul de top care se potrivește la orice telefon sau vestimentație

0 10

Ne aflăm în era tehnologiei, a secolului în care tot mai multe dispozitive sunt conectate între ele. Indiferent că vorbim despre laptopuri, autovehicule sau IoT (Internetul Lucrurilor), suntem în permanență conectați.

Astăzi, am ales să verific ce poate cu adevărat ceasul inteligent al celor de la Huawei. Brandul are atât susținători cât și critici în ceea ce privește produsele sale. Cu toate acestea, sunt convins că majoritatea utilizatorilor ar trebui să fie de acord cu mine, astfel că, Huawei stă foarte bine la capitolul de hardware.

De-a lungul timpului, Huawei a lansat foarte multe produse ale căror raport calitate-preț se află pe primele locuri ale topului tehnologic mondial.

Review Huawei Watch 3 Pro – unboxing și design

În momentul în care deschizi cutia, poți observa că design-ul ceasului nu este unul care a suferit schimbări în comparație cu dispozitivul anterior, lansat în 2015. Corpul este în continuare circular, realizat din titan și o curea standard de 22 mm.

În mod normal, ceasurile cu astfel de trăsături, se simt destul de greoaie, lucru care nu pot menționa despre Huawei Watch 3 Pro care se simte destul de ușor la încheietura mâinii, având o greutate totală de 63 de grame, fără curea.

Totodată, afișajul de 1,43 inci și cadranul de 48 mm sunt destul de mari pentru a vedea fiecare detaliu de pe ecranul ceasului. Remontorul din lateral este, de asemenea, fabricat din titan, iar ceea ce mi-a plăcut, este…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica