REVIEW Huawei P30 Pro – Telefonul care te face să-ți arunci aparatul foto compact

0 8

Huawei pune accentul pe fotografie cu P30 Pro și reușește să rupă gura târgului cu un zoom nemaivăzut pe telefoane.

Un punct din ce în ce mai discutat legat de telefoane au devenit camerele foto. Și pe bună dreptate. Luăm telefoanele peste tot cu noi și facem poze pentru că ne place sau ca să le punem pe internet.

Huawei a intrat în parteneriat cu Leica în 2016 și de atunci a mizat pe fotografie cu seria P. Succesul nu s-a lăsat așteptat. Compania a vândut 206 milioane de telefoane anul trecut și dintre acestea 16 milioane au fost din seria P20.

Acum, Huawei atinge un nou nivel de performanță fotografică pe un smartphone cu P30 Pro. Mai ales la nivel de adaptabilitate.

Huawei P30 Pro. Telefonul care înlocuiește camera foto de buzunar

De fiecare dată când mă refer la performanța camerei foto de pe Huawei P30 Pro nu am în minte o comparație cu un DSLR sau un mirrorless. În orice caz, nu cu un aparat foto dedicat, eventual cu obiective, al cărui senzor e cam cât un sfert din acest telefon. Nu. Mă raportez fix la aparatele foto pocket, cele pe care dai acum câteva sute de lei și te minunezi de zoom, dar calitatea e îndoielnică. Pentru așa ceva, un telefon poate fi mai bun.

Huawei P30 Pro are un sistem format din patru camere foto, iar senzorul principal este unul de 40 MP (f/1.6) care produce o imagine de 10 megapixeli.

Mai avem un senzor ultrawide de 20 de megapixeli (f/2.2) care este capabil să surprindă și cadre macro și astfel…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica