REVIEW – Huawei MatePad 11 sau tableta care ar putea fi perfectă

0 0

Când vine vorba de tablete, cei de la Huawei au o istorie destul de stufoasă, iar de când au fost nevoiți să renunțe la serviciile Google, se pare că au devenit și mai ambițioși. Huawei MatePad 11 este rezultatul acelei ambiții.

Pentru un moment în timp, tabletele păreau că nu mai sunt atât de relevante. Ecranele telefoanelor au devenit din ce în ce mai mari, tablete nu s-au ieftinit foarte mult, iar nișa lor părea destul de obscură. Acea realitate de moment nu a făcut însă decât să ambiționeze giganții în domeniu să facă gadgeturi memorabile, utile într-o varietate foarte mare de scenarii.

În 2021, s-ar putea să ai un telefon cu un ecran generos, dar dacă vrei să te uiți la un podcast în timp ce gătești, să citești o carte în format digital sau să te joci un Call of Duty, s-ar putea ca o tabletă să-ți facă viața mai ușoară și experiența mai plăcută. Din aceste motive și nu numai, am considerat că tabletele nu o să moară niciodată și am fost mândru posesor de una din 2010. Nici nu are rost să mai insist pe faptul că o tabletă este partenerul perfect pentru școala online.

Aici intră în ecuație Huawei MatePad 11, una dintre cele mai capabile tablete lansate în ultima perioadă. Disponibilă din luna iulie a acestui an, aceasta finalizează ruperea de Google cu un mix perfect de funcționalitate, performanță și soluții fiabile pentru acces la aplicațiile tale preferate. Rulează HarmonyOS 2.0 și vine la…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica