REVIEW Days Gone: toate motivele pentru care ai vrea jocul și câteva pentru care nu

0 4

Days Gone este cel mai nou joc exclusiv PlayStation, însă nu intră în clubul select împreună cu God of War sau The Last of Us.

Uncharted, God of War, The Last of Us, Spider-Man sau Gran Turismo sunt jocuri video pe care le găsești doar pe PlayStation. În esență, aceste titluri sunt motive pentru care ți-ai lua un PS4 în dauna unui Xbox One.

Days Gone, realizat de Bend Studio, este cea mai recentă încercare a Sony de a vine mai multe console, dar, în opinia mea, jocul nu este îndeajuns de bun să te facă să fugi să-ți iei un PS4 sau să regreți că ai un Xbox.

Days Gone este un action adventure in care interpretezi rolul lui Deacon Saint John, care nu e deloc un sfânt, ci un motociclist dur, ce rupe capete în stânga și în dreapta într-o lume post-apocaliptică.

Jocul începe cu sfârșitul lumii. Un virus s-a extins pe planetă și transformă oamenii în brute hiperviolente, un fel de zombie pe steroizi. În acestă nebunie, tu (Deacon) ești alături de soția ta Sarah și de prietenul Boozer. Amândoi sunt răniți și alegi să o trimiti pe ea cu un elicopter și tu să rămâi în urma cu Boozer ca să-l ajuți să supraviețuiască.

După acest moment, acțiunea sare înainte doi ani de zile și afli că Sarah ar fi murit. De aici și numele jocului, “days gone since the last time you saw Sarah”.

O lume în care trebuie să te lupți ca să supraviețuiești

Pericolul este la fiecare pas, indiferent că e zi sau noapte

Deacon și Boozer…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica