REVIEW Alienware Area 51M – Laptopul de gaming cât un PC (la propriu)

0 10

În lumea tehnologiei de azi foarte rar mai găsești un produs care chiar să te entuziasmeze. Deși este contrar firii mele logice, Alienware Area 51M mă face să-l vreau.

Alienware Area 51M este un laptop de gaming unic datorită designului, dar mai ales datorită a ceea ce găsești la interior. Area 51M nu este un laptop de gaming subțire și ușor, cum sunt mai toate modelele lansate în 2018 și 2019, ci un monstru de 17 inci ce cântărește aproape 4 kilograme, are o lățime de 40 de centimetri și o lungime de 31 de centimetri.

Ca totul să funcționeze cum trebuie, laptopul are două încărcătoare, care cântăresc și ele mai mult decât un ultrabook modern. Da, să-ți fie greu să-l înghesui într-un rucsac obișnuit.

Alienware Area 51M. Laptop de gaming atipic

Arată ca o bestie de gaming, ca o mașină de curse tunată. Are un sistem de răcire masiv, este construit solid și tot ce poate fi iluminat este iluminat: tastatura, logo-ul de pe spate, trackpadul, butonul de pornire și oprire și mai are o bandă iluminată în spate.

Toate luminile pot fi schimbate după pofta inimii. E frumos. Totuși, nu se compară cu capabilitățile de iluminare ale produselor Razer, de exemplu. Acest design nu este doar de dragul frumosului, ci are și un scop deoarece componentele din interior sunt de desktop și acestea au nevoie de mai multă energie și de un sistem de răcire mai bun decât componentele de laptop.

Alienware Area 51M dă aerul cald prin…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica