Reducerile eMAG de care să profiți acum înainte să se termine

0 1

eMAG a listat aproape toate categoriile de produse într-o campanie specială cu reduceri. Am ales de-acolo câteva produse pe care să le ai în vedere.

eMAG a readus pe site o campanie specială și tradițională. Adună la un loc produsele preferate de clienți, cele care au primit feedback bun. Ce te interesează pe tine e că prețurile sunt excelente. Și mai jos am ales câteva produse numai bune de cumpărat în perioada asta.

eMAG are următoarele produse cu reducere bună

De la Huawei e disponibil acum un P30 Pro cu 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și cel mai nou Android. Telefonul va mai primi încă o actualizare la finalul lui 2020. Are toate aplicațiile Google și un ansamblu foto-video excelent. Prețul mai mic e disponibil aici.

Motorola One Vision e unul dintre acele telefoane pe care nu le poți ignora în oferta eMAG. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran impresionant de 5,9 inci HD+. E disponibil acum la preț foarte bun.

De la Samsung încă este Galaxy Note 10 Plus. Încă bun, acum și la preț mai mic. Are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, dar și trei camere foto excelente. Iar acum telefonul a ajuns la un preț mai bun.

Cel mai bun telefon pe care nu poți să-l ratezi este un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, două camere foto și deja Android 10. Îl poți cumpăra cu cea mai mare reducere de aici.

De la eMAG poți lua acum un OnePlus 7T cu reducere. Are 128…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica