Reducerile eMAG care te fac să uiți de Dacia: Black Friday te ajută să scapi de „cazan”

0 2

Sigur, poate n-ai bani de-un Ferrari de la eMAG de Black Friday, dar poți avea de-o alternativă la Dacia. Am adunat câteva modele, care mai ieftine, care mai bune.

Magazinele online, chiar dacă au încercat să vândă online mașini, nu prea și-au încercat-o de Black Friday cu Dacia. În afară de Altex, în 2018, n-a fost gălăgie pe zona asta. De exemplu, eMAG are acum un Ferrari cu reducere de 45.000 de euro pe care, foarte probabil, nu-l va vinde. Dar e ceva să zici că depui avansul și ai putea fi proprietar de Ferrari.

Oricum, din oferta eMAG de Black Friday pe care o poți vedea în detaliu aici, am ales câteva mașini care să fie peste Dacia. Și, dacă n-ai mașină, pot fi un punct de pornire în achiziția ta. Oferta completă cu mașini o găsești aici.

Trei mașini pe care să le iei de la eMAG de Black Friday în loc de Dacia

Citroen C3 cu 90 CP e la un preț redus de Black Friday: 14.032 de euro. Dacă depui 1.000 de lei ca avans, poate să fie a ta.

De la Ford e acum în oferta eMAG un Focus Titanium 1.5 EcoBoost de 150 CP. Sigur, prețul e ceva mai mare decât ai da pe-o Dacia, dar e un Ford din care, probabil, nu ți-e jenă să cobori. Mașina e disponibil acum cu reducere.

Nu putea lipsi un Fiat 500 din oferta eMAG de Black Friday. Într-adevăr, Dacia n-are alternativă pentru așa ceva. E mică, pregătită pentru drumuri din Toscana sau pe cele de țară de la noi și n-are pretenții. Are motor de 69 CP 1.2, iar mașina are și-o…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica