Recordul lui Usain Bolt a fost bătut. Cum a intrat acest om în Guinness World Records cu un jetpack

0 5

Cascadorul și pilotul britanic de jetpack Richard Browning a doborât recordul de o sută de metri al renumitului sportiv american Usain Bolt, în timp ce purta faimoasa sa salopetă de tip „Iron Man”, conform Guinness World Records.

Cu toate acestea, Bolt poate fi sigur că titlul său este încă în siguranță. Noul record al lui Browning include mențiunea evidentă: „cei mai rapizi o sută de metri  într-un costum cu motor cu reacție controlat de corp”.

Motorul de o mie de cai putere al costumului i-a permis lui Browning să decoleze și să acopere o pistă de o sută de metri în doar 7,69 secunde, cu aproape două secunde mai puțin decât recordul mondial de 9,58 secunde al lui Bolt, stabilit în 2009. Dar cu un jetpack.

Momentul vine după ce în 2019, Browning a stabilit noul record mondial pentru „cea mai rapidă viteză într-un costum cu motor cu reacție controlat” la o viteză de 136 de kilometri la oră.

„Trebuie să spun, tot respectul pentru Usain Bolt”, a spus Browning după cursa de o sută de metri. „Pot doar să îmi imaginez cum e să alergi cu o asemenea viteză. Este uimitor”.

Browning a făcut, de asemenea, cursa cu obstacole, sprintul de 400 de metri și săritura cu prăjina. Niciuna dintre aceste probe nu reprezintă o problemă pentru un jetpack.

„În mod evident, nu o fac așa cum se face la disciplinele olimpice, dar este o demonstrație destul de frumoasă a ceea ce poți face cu un pic de tehnologie și cu corpul…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica