Record de autonomie pe Tesla: cât durează acum bateria de pe Model S

0 3

Tesla Model S devine prima mașină electrică a companiei a cărei autonomie poate depăși acum peste 400 de mile, echivalentul a aproximativ 640 de kilometri, în urma ultimei actualizări.

Mașina electrică Model S Long Range Plus a primit o nouă actualizare, care îi permite acum să ruleze fără oprire pentru încărcare pe o distanță de 402 mile, echivalentul a aproximativ 646 de kilometri. Evaluarea vine de laEnvironmental Protection Agency (EPA), agenție executivă independentă, a guvernului federal al Statelor Unite pentru protecția mediului.

Noua notă se aplică tuturor vehiculelor Model S America de Nord cu denumirea „Long Range Plus”, pe care Tesla a introdus-o în februarie pentru a înlocui versiunea „Long Range” a mașinii. Vorbim astfel despre o creștere cu 20% a autonomiei, în comparație cu un Model S 100D din 2019, cu aceeași baerie.

Tesla Model S ar fi depășit de mult această valoare, potrivit lui Elon Musk

De fapt, Elon Musk menționa de mai de mult că mașina sa a depășit cele 400 de mile în ceea ce privește autonomie. Până de curând, EPA a evaluat autonomia modelului Tesla S Long Range Plus la de 391 mile.

Totuși, în aprilie, Musk menționa că ratingul a fost rezultatul unei greșeli făcute de EPA. Astfel, testul pe care agenția l-a efectuat ar fi determinat mașina să piardă 2% din autonomia pe care o avea, de fapt, în timpul testului. El a spus că EPA a lăsat ușa mașinii deschisă și cheile în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica