RCS-RDS îți dă gratis Digi 4K: cum și de ce ar trebui să profiți de ofertă

0 9

Încă din 2018, grupul Digi | RCS-RDS a tras de televiziune 4K. Dacă în urmă cu un an era mai mult o promisiune, între timp a fost integrată în pachetele de abonare. Mai mult, acum are o campanie cu reducere pentru Digi 4K.

Discuția despre Digi 4K începe de la televizor: ai unul compatibil? Dacă da, atunci e justificat să te gândești că vrei un conținut ceva mai bun din punct de vedere tehnic. Al doilea pas presupune că ai abonament de cablu de la RCS-RDS.

În campania de acum, RCS-RDS promite că, prin Digi TV, ai acces la peste 140 de canale digitale, primul echipament e gratuit și ai Digi 4K gratuit timp de patru luni. După cele patru luni, plătești cinci lei pe lună doar pentru extraopțiunea asta. Oferta e disponibilă doar online, în perioada 7 – 31 octombrie, și o poți vedea aici.

Ce poți vedea la televiziunea 4K de la Digi | RCS-RDS

Deocamdată, chiar și la nivel global, conținutul 4K nu-i prea popular. Netflix  a încercat cu seriale și filme, YouTube oferă suport pentru așa ceva, dar doar pe web, iar alții încă nu.

Ce încearcă grupul Digi | RCS-RDS acum e să-și asigure un loc bun pe piață înainte să treacă și alte companii la acest standard. De exemplu, în vara lui 2019, Eurosport a spus că lucrează la așa ceva. Iar Digi 4K are un rival pe măsură în această companie, pentru că Digi 4K e axată în special pe competiții sportive.

În iulie, Andrey Stoychev, vicepreședinte Business Development, Distribution,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica