RCS-RDS are un rival neașteptat: televiziunea care vrea să bată Digi 4K

0 10

Digi 4K e un vârf de lance al RCS-RDS, dar s-ar putea ca ce oferă să nu mai fie de interes pentru mult timp. Un rival a anunțat că ia în calcul intrarea pe piața din România.

Pe măsură ce tehnologia televizoarelor s-a dezvoltat, televiziunea nu putea sta pe loc. Așa că vorbim în prezent de Digi 4K și altele similare. Iar RCS-RDS s-ar putea trezi cu un rival important în acest joc.

Eurosport 4K ar putea fi televiziunea pentru care chiar vrei să-ți faci abonament ca să vezi conținutul pe un televizor 4K. Detaliile au fost oferite de Andrey Stoychev, vicepreședinte Business Development, Distribution, Sports and Commercial Operations pentru Discovery în Europa Centrală și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală (CEEMCA).

Acesta a spus că ținta acum e să mizeze pe conținut, dar și să se extindă spre transmisiuni 4K și chiar HDR. „[…] în acest moment purtăm discuții cu partenerii noștri pentru a aduce în România produse de top, cum ar fi Eurosport 4K sau conținut din zona de non-ficțiune disponibil în 4K”, a afirmat acesta într-un interviu acordat recent.

RCS-RDS va putea să ofere, cel mai probabil, Eurosport 4K, atunci când va fi lansată televiziunea, dar asta înseamnă să aibă un concurent direct pentru Digi 4K.

„În 2019, vom continuă să ne dezvoltăm oferta prin noi produse, cum ar fi Eurosport 4K, un produs digital pentru canalele cu conținut factual, dar și ducând experiența Premier League pe Eurosport la…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica