RAR, anunț oficial pentru toți românii. Ce s-a întâmplat în 2019 cu înscrierea mașinilor electrice

0 5


RAR a făcut un anunț important pentru români în ceea ce privește achiziția mașinilor electrice. Reprezentanții instituției au prezentat câteva cifre care ne arată că pentru România încă mai există speranțe să nu ajungă un cimitir de rable poluante. Totuși, este și un semnal de alarmă pentru autorități să ia mai multe măsuri în privința dezvoltării infrastructurii și altor facilități pentru vehiculele nepoluante.

În prima jumătate a anului 2019, românii s-au întrecut pe ei înșiși în privința deciziilor vizavi de achiziția unei mașini. Unii dintre ei, desigur, dar mai mulți decât în anii precedenți, au ales să-și ia o mașină hibrid sau una electrică.

RAR arată că anul acesta, tot mai mulți români au fost seduși de mașinile electrice

Tot mai mulți români au început să-și cumpere mașini electrice

Cei de la Registrul Auto Român (RAR) spun că în primele șase luni ale lui 2019, au observat o creștere cu până la 50% a cererii de documente de înmatriculare pentru aceste tipuri de mașini. Aproape că românii sunt de nerecunoscut. Oare chiar au conștientizat pericolul pe care-l reprezintă poluarea? A crescut standardul de viață al românilor, așa, peste noapte, încât atât de mulți își permit un vehicul electric? E posibil să fie mai multe motive.

Cert este că se observă o schimbare importantă pe piața auto din România și este un lucru pozitiv.

„Creşte numărul vehiculelor hibride şi…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica