Rabla pentru electrocasnice: cum îți iei aragaz sau TV pe banii Statului

0 11

Dacă mai ai electrocasnice vechi prin casă și vrei să le schimbi, acum poate este cel mai bun moment să faci asta cu rabla pentru electrocasnice.

Programul Rabla pentru electrocasnice se află în derulare de ceva vreme, iar acum a început o nouă rundă. Astfel, persoanele fizice se pot înscrie în cadrul programului.

„Administraţia Fondului pentru Mediu pune la dispoziţia persoanelor fizice suma de aproximativ 20 milioane lei, pentru noi înscrieri în cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice, sumă rezultată din neutilizarea voucherelor în termenul de valabilitate, precum şi diferenţele provenite din modificarea eficienţei energetice a echipamentelor aprobate de la o clasă superioară la o clasă inferioară, la cererea beneficiarului”, a anunţat Administraţia Fondrului pentru Mediu.

Așadar, dacă vrei să-ți cumperi un televizor, un aragaz sau o mașină de spălat nouă, atunci ar trebui să te înscrii. În cadrul rabla pentru electrocasnice beneficiezi de voucher și poți lua la schimb un alt aparat electrocasnic.

Ce produse poți cumpăra în cadrul rabla pentru electrocasnice

Finanţarea se va acorda sub formă de vouchere, pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează:

  • 200 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A++
  • 300 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A+++
  • 300 lei pentru maşini de spălat vase cu eficienţa energetică A++
  • 400 lei…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica