Rabla pentru electrocasnice: când începe și câți bani îți dă statul acum

0 15

Rabla pentru electrocasnice ar putea fi cea mai bună idee să-ți schimbi ce-ai prin casă. Vestea bună de acum e că are o dată oficială de lansare.

Rabla pentru electrocasnice e un program derulat de stat, prin Administrația Fondului pentru Mediu, prin care e urmărită înlocuirea echipamentelor vechi. Acestea consumă mai multă energie electrică și, implicit, au un impact negativ asupra mediului.

În 2019, programul rabla pentru electrocasnice va debuta pe 15 iulie. E a treia sesiune de înscriere. Pot fi obținute tichete de până la 400 de lei în schimbul unui aparat vechi. Mai jos găsești detaliile despre câți bani primești pentru fiecare echipament.

„Luni, 15 iulie, va avea loc a treia sesiune de înscriere în programul Rabla pentru electrocasnice. Vor fi puse la bătaie voucherele care au fost rezervate dar nefolosite în sesiunea a doua. Reamintim că un astfel de voucher expiră în 15 zile.”
Mihai Drăgan, directorul de Comunicare al Ministerului Mediului

Câți bani primești în programul rabla pentru electrocasnice

Înainte de toate, ca să te înscrii la acest program, trebuie să urmezi pașii de pe site-ul AFM. Finanţarea e acordată sub formă de voucher. Mai jos ai lista cu cât primești, în funcție de ce ți-ai propus să cumperi.

  • 200 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A++;
  • 300 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A+++;
  • 300 lei pentru maşini de spălat vase cu eficienţa…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica