PSD a transformat familia într-o bișniță cu „alocația” pentru părinți

0 3

Cu sau fără Liviu Dragnea, PSD se descurcă excelent să lanseze fumigene. Ultima e cu „alocația” pentru părinți. Sau pensia alimentară pentru părinți. Sau, spune-i cum vrei, să reducă familia la un schimb de capital de la cel care n-are la cel care are cât de cât. Asta în timp ce, subtil, partidul transmite că pensiile sunt cel puțin o bătaie de joc, la fel și sistemul de asistență socială.

/* (c)AdOcean 2003-2017, goldbach_ro.playtech_ro.Content.300x250ap2 */
ado.slave(‘adoceanrolgprkumlrz’, {myMaster: ‘KeAFM0DX7WCYugBY_jUrnHnNfbML1geP0Gy1P_qicbH.K7’ });

Ceea ce putea începe ca o glumă sau ca o acțiune de natură socialistă s-a transformat într-un proiect de lege asumat de PSD. Astfel, conform proiectului, tinerii ar fi obligați să le plătească părinților cu situații materiale precare o pensie de întreținere. „Legea recunoștinței între generații” e o denumire înălțătoare care nu spune nici măcar 5% din adevăr.

„Alocația” pentru părinți, dacă nu e furnizată conform deciziei unui judecător, ar împinge copilul la închisoare. În cazul în care plata nu e realizată timp de două luni, copiii sunt pasibili de închisoare de la șase luni la trei ani. Pe scurt. Proiectul de lege e asumat de 77 de deputați și senatori. Inițiativa legislativă, depusă la Camera Deputaților, îi obligă pe cetățenii români să-și susțină financiar părinții atunci când aceștia…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica