PS4 Remote Play, pe orice Android: acum, te poți juca pe mobil jocurile preferate de PlayStation

0 13

PS4 Remote Play este o funcție mai veche lansată de Sony pentru te ajuta să te joci titluri de PlayStation 4 pe smartphone-uri. Până acum însă, a fost limitată doar la terminalele produse de Sony și la iPhone.

În cazul în care ai un PlayStation 4 în casă, dar te-ai bucura să poți face o sesiune de gaming în orice colț al casei, aplicația PS4 Remote Play facilitează acest mecanism. Până de curând însă, progrămelul cu pricina era compatibil doar cu smartphone-urile Xperia. În luna martie a acestui an, compatibilitatea a fost extinsă la dispozitivele cu iOS, iPhone-uri și iPad-uri.

Ideea din spatele PS4 Remote Play este ca ecranul de la TV-ul conectat la PlayStation să fie oglindit pe smartphone sau tabletă. Îți conectezi controllerul de PS4 la telefon și ești gata de acțiune. Eventual, te poți juca și prin intermediul unor butoane virtuale, afișate pe ecranul telefonul. Acelea funcționează surprinzător de bine, din experiența mea pe iPhone.

În privința compatibilității, există însă căteva restricții pe care trebuie să le ai în vedere. În primul rând, trebuie să ai un smartphone cu Android care să ruleze versiunea 5.0 sau mai nouă a sistemului de operare creat de Google. Consola efectivă trebuie actualizată la versiunea de firmware 7.0, lansată de curând. Dacă ai bifat aceste puncte și ți-ai instalat PS4 Remote Play din Google Play, telefonul și consola ar trebui să se împerecheze.

Pe lângă faptul că cele…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica