Provocarea Tetris a ajuns în armata română: cum s-au pozat soldații pentru Facebook

0 30

Tetris challenge este noua provocare devenită virală printre serviciile de urgență din mai toată lumea, iar România s-a alăturat și ea trendului.

Provocarea a fost inițiată de un departament de poliție din Zurich. Elvețienii au postat pe Facebook o imagine destul de neobișnuită. Au aranjat geometric pe asfalt toate elementele care se află într-o mașină de patrulă și au fotografiat apoi totul cu ajutorul unei drone. Totul pentru a-ți arăta ție cam ce se află în interiorul acesteia, în cazul în care ai fi curios.

Ideea s-a răspândit rapid către alte servicii de urgență din Eleveția.

Modelul a fost rapid asemănat cu niște piese din jocul popular de Tetris, iar mișcarea a căpătat rapid numele de Tetris Challenge.

Provocarea a ajuns și în România. Ministerul Apărării Naționale a postat pe Facebook o fotografie în același stil, cu soldații români din Afghanistan. „Colegii noștri din Afganistan au acceptat provocarea #tetrischallenge și iată ce a ieșit”, menționează în postare.

Exemplul a fost urmat și de ISU Arad, care a acceptat și ea provocarea Tetris.

Tetris Challenge, fenomen viral printre serviciile de urgență din lume

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Bedankt voor de #uitdaging @wijkagent.lars en @janwillem_politie 🤘🏻 Dit is de inhoud van onze #militaire #ziekenauto type #boxer. Check onze story voor meer info! #tetrischallenge #lego @reddit @hartvannederland @nos

O…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica