Protecția animalelor, dusă la extrem: legea care te obligă să nu ai un singur porcușor de guineea

0 5

Dacă te încântă teribil ideea achiziției unui porcusor de guineea, ar fi bine să ai în vedere restricțiile referitoare la îngrijirea lor, dar și particularitățile de legislație care îi vizează.

Iubitorii de animale înțeleg foarte bine faptul că majoritatea vietăților pe care te obișnuiești să le crești în casă au sentimente și sensibilități. În cazul în care le iubești cu adevărat, ai face bine să ai în vedere și acele particularități, pentru a le face viața mai bună. În definitiv, cu cât le arăți mai multă dragoste, cu atât îți răspund și ele cu aceeași monedă. 

Pornind de la această premisă, elvețienii au promulgat mai multe legi pentru protecția animalelor care sunt menite să asigure un trai decent vietăților pe care le ai în casă. Ca urmare, dacă îți cumperi un câine, trebuie să urmezi un curs care te învață cum să ai grijă de el și cum să reacționezi în momentul în care are anumite probleme comportamentale. În situația în care ești pasionat de pescuit, trebuie să urmezi un curs pentru pescuit în condiții umane.

Cea mai interesantă dintre toate legile în vigoare din Elveția vizează însă porcușorii de Guineea. Din câte se pare, această specie de animale se numără printre cele mai sociabile dintre toate, la fel ca multe alte rozătoare, de altfel. Ca urmare, autoritățile elevețiene au introdus o lege în 2008 pentru a se asigura că, întotdeauna, vor fi ținuți în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica