Proprietara de Tesla care și-a implantat cheia în braț trăiește deja în viitor

0 8

Modalitatea de descuiere a mașinii pe care această conducătoare de Tesla a găsit-o poate fi una dintre cele mai practice.

Probabil ți s-a întâmplat și ție să nu-ți găsești cheia de la mașină exact în momentul în care te grăbești și vrei să pleci urgent. Acest lucru nu va mai reprezenta o problemă pentru Amie DD, inginera software care și-a implantat cheia de la mașina ei Tesla direct în braț.

În mod surprinzător, tot procesul nu a fost neapărat unul complicat. Ea și-a documentat experiența într-un clip pe care l-a publicat pe YouTube.

Cum și-a implantat cheia de la Tesla în braț

Mașinile Tesla nu se descuie cu o cheie obișnuită. Poți intra în mașină cu ajutorul unei cartele (de dimensiunea unui card) pe care o apropii de portiere pentru a se descuia. Pe scurt, aceasta a îndepărtat cipul RFID de pe cartela pentru Tesla Model 3 folosind acetonă. Apoi l-a așezat într-o capsulă biopolimer pentru a-l face sigur pentru corpul ei, după care și l-a implantat sub piele pentru a putea descuia automat mașina.

Ideea i-a venit de la un alt implant pe care îl are deja pe care îl folosește să se conecteze la propriul website, dar și să-ți descuie ușa de la intrare în casă. Noul proiect a căpătat contur după ce și-a cumpărat o Tesla și și-a dat seama că acea cartelă conține un cip RFID.

În mod obișnuit, cipurile RFID pot fi programate pentru a fi utilizate în mai multe feluri. De exemplu, în cazul cartelelor de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica