Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi va produce vehicule electrice folosind fabrica Great Wall Motor Co

0 0

Xiaomi Corp din China intenționează să producă vehicule electrice (EV) folosind fabrica Great Wall Motor Co Ltd, au declarat trei persoane cu cunoștințe directe despre acest subiect, făcându-l cea mai recentă firmă de tehnologie care se alătură cursei de mobilitate inteligentă.
Prețul acțiunilor firmei tehnologice a crescut cu peste 9% în tranzacțiile de vineri după-amiază, după ce Reuters a raportat planul. Acțiunile din Marele Zid Hong Kong au crescut cu peste 15%, iar acțiunile sale din Shanghai au câștigat cu limita zilnică maximă de 10%.

Xiaomi, unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume, este în discuții pentru a utiliza una dintre fabricile Marelui Zid din China pentru a produce vehicule electrice sub propria marcă, au spus doi dintre oameni, care au refuzat să fie identificați, deoarece informațiile nu sunt publice.

Xiaomi își va viza vehiculele electrice spre piața de masă, în conformitate cu poziționarea mai largă a produselor sale electronice, au spus cei doi.

Marele Zid, care nu a oferit până acum servicii de producție altor companii, va oferi consultanță inginerească pentru a accelera proiectul, a spus unul dintre oameni.

Ambele companii intenționează să anunțe parteneriatul la începutul săptămânii viitoare, a spus o altă persoană.

Xiaomi și Marele Zid au refuzat să comenteze.
Planul vine în timp ce Xiaomi încearcă să-și diversifice fluxurile de venituri din afacerea cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica