Producătorul auto care nu-ți mai permite să depășești viteza de 180 km/h

0 0

Constructorii auto vin mereu cu funcții prin care insistă că au grijă de siguranța șoferilor și a pasagerilor. Dar nu mulți se încumetă să limiteze viteza la o anumită valoare.

Tehnologia de pe mașini a evoluat extrem de mult în ultima vreme și au apărut sisteme de siguranță tot mai sofisticate. De la sisteme care monitorizează sistemul de frânare până la cele de direcție sau asistență la parcare. Numai că au existat întotdeauna specialiști care au susținut că viteza e cauza celor mai multe accidente.

Chiar și așa, nu există constructori care să fi spus clar că, din fabrică, mașina e limitată la o anumită viteză, chiar dacă puterea mașinii permite chiar și una mai mare.

Volvo, însă, o va face. Va limita viteza pe toate modelele noi la 180 km/h.

De ce nu-ți va mai permite Volvo să mergi cu mai mult de 180 km/h

Modelele Volvo sunt cunoscute pentru puterea lor. Și, totuși, constructorul suedez vrea acum să limiteze viteza. Cei din departamentul de siguranță, care au gândit tehnologia, susțin că vor să-i ajute pe clienți să fie „cei mai buni șoferi care pot fi”.

În prezent, un model Volvo puternic poate ajunge și la 250 km/h.

Dar limita de 180 km/h va fi impusă acum pe întreaga gamă, odată cu update-urile aduse mașinilor anul acesta.Evident că e vorba de modelele noi, cele care sunt echipate cu tehnologii de ultimă oră. Pentru celelalte modele, va exista funcția Care Key, prin care posesorii vor putea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica