Probleme la Facebook: cum ai putea trece de la distanțare socială la cea digitală

0 0

E o perioadă grea în care trebuie să stai în casă și să accepți distanțarea socială ca parte din soluția care ar putea opri răspândirea noului virus. Ai la îndemână internetul, în frunte cu Facebook. Dar și acolo sunt ceva probleme.

În această perioadă, multă lume stă acasă sau lucrează de acolo. A crescut, evident, traficul pe internet și e mare presiune în special pe platformele utilizate de mai toată lumea: Facebook, WhatsApp, Netflix și altele.

Facebook, spre exemplu, susține că platforma e suprasolicitată în această personă, în special din cauza apelurilor în grup, la care participă mai multe persoane. Existe zone unde a existat o creștere de 70% a traficului. Și lucrurile s-ar putea înrăutăți.

Probleme la Facebook din cauza traficului crescut

Mark Zuckerberg admite faptul că Facebook face față cu greu traficului din aceste zone. Timpul petrecut pe platformă a crescut considerabil, iar infrastructura companiei e greu încercată în această perioadă. Practic, există creșteri pe toată linia: atât zona de Messenger – text, cât și audio și video.

Dar cum distanțarea socială e recomandată de autorități în această perioadă, singura soluție e reprezentată de apelurile video. Problema e că acolo participă mai mult de trei persoane, de regulă. E o creștere de peste 1.000% a apelurilor la care participă mai mult de trei persoane.

Iar asta înseamnă enorm.

La prima vedere, aceasta ar fi exclusiv veşti…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica