Probleme de Black Friday: de ce n-a mers plata cu cardul la eMAG

0 6


Dimineața de Black Friday a început pentru eMAG cu probleme. Acum am aflat de ce n-au funcționat plățile cu cardul sau de ce au apărut erori la alegerea acestei metode de plată.

Black Friday a început la eMAG cu probleme pentru numeroși utilizatori. La finalizarea comenzii a fost o problemă la finalizarea plății cu cardul, iar acum aflăm de unde a pornit totul. Vestea mai proastă e că asta arată starea în care se regăsește sectorul de e-commerce. Și, cumva, e o ocazie de-a remedia pe viitor.

Reprezentanți PayU, furnizor de servicii de plată online în România și alte piețe din lume, a explicat că primele ore ale dimineții au început cu stângul pe zona de plăți online. Și asta nu doar la eMAG, dar dat fiind că acest magazin avea campanie de Black Friday a fost cel mai afectat.

„Încă de la startul evenimentului (7:30 – eMAG a început la 7:25, iar acela a fost punctul în care pe site au intrat foarte mulți oameni), numărul de tranzacții pe minut a ajuns la aproximativ 2.000. A atins un număr record în ultimii cinci ani. Volumul mare de tranzacții a făcut ca timpul de autorizare a unei plăți în conexiunile cu banca să depășească cu mult media de 15 secunde”, susține PayU. „Pentru a proteja platforma tehnică pe tot parcursul zilei și a permite cât mai multor clienți să cumpere online în siguranță, până la primirea autorizării băncilor, PayU a limitat numărul de plăți acceptate la 70% din total.”

Asta…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica