Problema majoră cu WhatsApp care te lasă fără baterie la telefon

0 6

Pe cât de mare e WhatsApp, pe atât de numeroase îi pot fi și problemele uneori. În cazul de față, pe anumite telefoane cu Android, aplicația consumă mai multă energie decât ar avea nevoie. Astfel, riști să rămâi fără baterie tocmai din cauza WhatsApp.

Mai mulți utilizatori de Android s-au plâns în ultimele zile că WhatsApp le consumă prea multă baterie. Cei mai afectați ar fi cei care folosesc OnePlus, Samsung Galaxy S9, Xiaomi Redmi Note 7, dar și Honor 6X. Mai mult, ar fi probleme și cu versiunea de iOS pe unele telefoane iPhone.

Un utilizator a spus că s-a lovit de această problemă pe un iPhone 11 Pro Max, unde WhatsApp a consumat până la 40% din energie. Totul în background. Dat fiind că acesta e un model nou de telefon, e posibil ca pe versiuni mai vechi să fie și mai grav.

Care ar putea fi cauza acestei probleme a WhatsApp

Consumul mai mare de energie a fost corelat de utilizatori cu lansarea blocării WhatsApp prin amprentă. Pe iOS, opțiunea era disponibilă de ceva timp, dar recent a ajuns și pe Android.

Un utilizator a acuzat WhatsApp că i-a consumat, conform raportului din telefon, energie cât pentru 1,5 ore de folosire, deși a deschis-o doar un minut.

O soluție de moment, recomandată de mai mulți utilizatori afectați, e dezinstalarea și reinstalarea. Totuși, e posibil să nu rezolve problema decât pe moment. O actualizare e așteptată în următoarea perioadă și WhatsApp să funcționeze, din nou, la parametri…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica